FAQ

Här kan du läsa några av dom frågor som vi brukar få och dom svaren som vi då ger.

• Fråga: Vad menas med Hosting, vad betyder det?
  • Svar: Det är när någon är värd för något, som i vårt fall så är vi värd för en IT-miljö, d.v.s. vi driftar en server.

• Fråga: Vad menas med när man säger att man driftar något?
  • Svar: Det betyder att man sköter om och utför service på t.ex: en server så att den går bra.

• Fråga: Vilket skall man välja, VMWare eller Hyper-V?
  • Svar: Detta är en ganska stor fråga och kan variera från kund till kund - men kontakta gärna oss så hjälper vi er med den bästa lösningen för just er.

• Fråga: Vad är molnet för något?
  • Svar: När man pratar om molnet eller en moln-tjänst så är detta bara en service som ligger hostad hos en leverantör t.ex Delecsys.